Nov 19, 2012, 8:49 PM

Мъжка вярност 

  Poetry » Love
541 0 0

Колко много те обичам!

Повярвай, само ти си моя.

Да, но не и днес,

забрави, че кафе ще пием!

 

Няма друга като теб.

Да обича предано и вярно.

Да, но не и сега,

щом днес си с друга на воаяж.

 

По-добра и мила

от теб не съм видял.

Да, може, ама не.

Щом твоя муза отново е друга.

 

Кой си ти, приятелю?

Човек от минало време?

Мечтата на моя живот.

Или просто измислен човек.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??