Nov 8, 2016, 4:36 PM

Мъжката нежност 

  Poetry » Love
284 0 2

Ехо е от пулса на сърцето.

Полъх е от дъно на душата.

Светлата усмивка на  лицето.

Ласкава комета опашата.

 

Тя е пухкавото на глухарче

и е плюшеното на дланта ни.

Глас, приятно галеш на другарче.

Тя е топлината на кръвта ни.

 

Тя е мило казаната дума.

Тя е топлата целувка само.

Оня чуден шепот, като шума,

или топло даденото рамо.

 

Тя е леко милване по буза

и целувка дълга по очите.

Бръкване със пръст под тънка блуза.

Лекото допиране в гърдите.

 

Тя- целувка топла по ръката.

Пръсти- плъзгащи се по косата.

Тя- бълбукането на реката.

Капката ни чиста от росата...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??