Пред компютъра си седнах
днес
и съчиних
един строен,
един тънък
и мъжествен стих!
Дълъг –
цели пет куплета,
плещест и висок.
Смисълът му - силен, ясен,
ведър и дълбок!
Иска ми се поетеса
да напише
стих-принцеса!
И, като ги запознаем,
може би ще се харесат!
И, когато ги оженим,
стихчета различни
да си правят:
мъжки, женски,
ала все – отлични!
И да си ги постват
в сайта,
а самите ние,
да се смеем,
да се любим,
да ядем и пием!
© Ангел Чортов All rights reserved.