Aug 7, 2008, 6:01 PM

Мъка 

  Poetry » Love
504 0 2
В сърцето ми вали                
пороен дъжд от сълзи.
Сърцето ми от мъка се разкъсва,
от любов се пръсва,
защото не мога да бъда сама,
просто не съм устроена така.
Искам да има някой до мен,
не желая той да бъде обикновен.
Искам този някой да си ти,
искам да гледам в очите ти
и да чета "Обичам те!!!
Обичай ме и Ти!!!"
Сега аз те обичам,
но не мога да разчитам,
че пак няма да ме оставиш
сама сълзите си да бърша
и да страдам.
Спри ме!
Не искам да продължавам!

© Ивето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??