Feb 15, 2020, 6:47 PM

Мълчаливата любов 

  Poetry » Love
851 2 1

Усещам любовта дори и когато просто си мълча.

Когато ми се говори за любов,

захапвам устни и в дълги паузи мълча.

Както често казвам, бавно...

липсват ми думи сътворени за любов!

© Фреди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??