Jul 28, 2019, 11:31 PM  

Мълчание 

  Poetry » Other
525 1 0

Откакто те няма до мен
душата ми облече се в мълчание.
Дори денят ми да е окрилен,
смехът ми е примесен със ридание.

 

Прехапвам си усмивките до кръв
ала как сърцето ми копнее...
щом в живота трябва да съм пръв
с мене някой и да се гордее.

 

Душата ми затворена в калъп
крещи, но никой пет пари не дава
Животът ми за тебе беше скъп -
заради тебе аз го изживявам.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??