May 5, 2016, 9:29 PM  

Мълчание 

  Poetry » Love
406 0 3

 

Мълчанието има свои спомени.

Ненужно e наум да ги крещим.

Остават белезите незабравени

в сърдечният ни свят незрим.

 

Мълчанието има своите истини

Понякога  прикрити зад  лъжи.

Застинали над бездната на мислите

души се търсят – жадни за  мечти.

 

Мълчанието има своите граници -

разделящи света на две.

Едната е в обратната посока,

а другата - през любовта на нечие сърце.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??