Dec 8, 2016, 2:32 PM

Мълчанията ни... 

  Poetry » Love, Phylosophy
378 1 4

Мълчанията ни...

 

Обичам те толкова много

толкова, толкова, безкрайно много

че въздишам за обилната ти

и неутолима любов.

 

Очите ти и ръцете ти

да затварям във влюбени целувки

промъкващи със себе си

свободата по бузите си.

 

И животът да продължава

във вечности и забрави,

без амнезии и изходи,

във водопада на тази

агонизираща любов,

прераждаща ни всеки път

в мелодията на мълчанията ни

и се губи в далечината,

без разстояния и пространства

за този влюбен поглед

на нещата, отвъд нещата,

потънал в дълбочината

на смисъла и истината

в приказката на живота.

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??