Nov 20, 2006, 8:55 AM

Мълчи!Върви си!! 

  Poetry
884 0 0
Чуй ме! Не! Не говори!
Нека ти кажа това, което ми тежи...
Нея целуваш... Влюбен си, нали?
Бъди щастлив! Дано никога с нея не рониш сълзи...
Казах ти - при нея върви!
Не искам вече да ме боли...
Мълчи! Недей! Ти не си виновен.
Аз живеех в своя свят отровен.
Исках да ти кажа, но не смеех.
И със своята тайна живеех...
Сега е вече късно. Всичко изгубих.
И своята душа погубих...
Не се притеснявай, при нея върви!
Аз ще се оправя... Повече не ме търси!!!

© Точка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??