Mar 20, 2019, 11:41 PM

Мълниеносно 

  Poetry » Love
271 1 2

Да бъдеш себе си ли? За теб е сложно.
Да имаш принципи...Това какво е?
Да кажеш истина ли? Невъзможно!
Търсиш убежище в сърцето мое...

А аз те пуснах, на пук на разума,
до гроб да си ми, властелин в душата.
Но вместо Обич, намерих срязано
на две сърцето ми, като отплата.

Аз пак съм същата, макар предадена.
И пак обичам, мълниеносно.
На друга обич, съм днес отдадена.
А с теб... Приключихме въпроса...

© Лариса Каролева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??