Mar 17, 2013, 3:43 PM

Мънички слънца 

  Poetry » Love
626 0 6



Когато вечерта

започне да изпълва въздуха

със самота

и с четчица сребриста

луната светещи въздишки

по небето инкрустира,

се потапям в благостта

на две очи,

в които лотоси цъфтят,

а пеперуди

около тях танцуват.

Тогава,

върху дланите си

усещам мънички слънца,

с които искам

тебе да обсипя...

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??