Sep 4, 2015, 3:14 PM

На 33 

  Poetry » Other
348 0 2

А някои, казват, поумнявали.
Уви, не съм една от тях.
У мен живеят триста дяволи!
А нека ви изглеждам плаха…

 

А някои, казват, търсили си пристан,
аз още търся само ветрове,
а ако няма, си ги измислям.
Не се научих как строят се домове.

 

А някои казват, възрастта Христова,
била прелом, житейски връх.
За равносметки и днес не съм готова,
и още дишам с на пресекулки дъх.

 

А някои казват, че не ми отива
и трябвало ми питомно сърце.
А мен ме дърпа към безбрежност дива…
Искра ще бъда и на деветдесет.

 

04.09.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??