May 29, 2018, 5:59 PM

На 40 

  Poetry
552 0 0

Не остарявам. Просто ставам мъдра.
Готова да приема всеки миг като подарък щедър.
Доволна от това, което имам, щастлива за това, което предстои.
Не остарявам. Душата стара не може да лети.
А моята разтваря своите криле във ранно утро.
Не остарявам. Изпълвам се с любов и благодарност.
За онова, което минало е вече, и онова, което ще ме сполети.
Не остарявам. Това, че тялото ми се променя,
не може мен да промени.
Не остарявам. Животът продължава.
А част от мене и след мен ще продължи...

 

© Veselina Petrova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??