Рисувам те... С устни жадни... Немея...
Люляков цвят... Със поглед те рисувам...
Желая те!... Душата ми за теб копнее...
Мечтая... Със дъха ти аз да се напивам...
Със огън те рисувам... Въглени горещи...
Душата ми на клада днес изгаря...
Не мога да те имам... Насън те срещам...
Рисувам те... Мой ще бъдеш!... В рая...
© Райна Недялкова All rights reserved.