***
( На Б.)
Не ме оставяй да заспя!...
Със устни влажни клепките ми докосни...
В прегръдката на лунна светлина
да бъдем цяло - аз и ти...
Не ме оставяй да заспя!...
Сърцето ти пулсира в мойте длани...
Разпуква пъпка нежна утринта...
Не си отивай от съня ми!...
Не ме оставяй да заспя!...
Ела при мен и утре вечер!...
Макар че кратка е нощта,
а ти си просто блян далечен!...
... Не ме оставяй да заспя!...
© Райна Недялкова All rights reserved.
с обич, Райна.