Nov 22, 2012, 11:29 AM

На борда 

  Poetry » Other
558 0 2

Понеделник.

 

Разчорлен, навъсен,

кисел

В стар костюм след химическо

Евтино гримиран,

Неделнояхниевочеснов,

Мукосолванов, 

Новобразилиев,

Ментешанелов,

вулгарно натъпкан

в трепереща от срам

запъхтяна

понеделнишка

Мотриса

 

„Пътницитеееее!

А по-живо се качвайте и слизайте, де!“

© Цветелина Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??