Aug 11, 2009, 12:30 AM

На брат ми 

  Poetry » Other
629 0 1

                          ***

 

Не човек, а слънце за мене беше

и хранех се от твоята душа!!!

Нежен огън в сърцето ми гореше,

ала с грохот падна черна тъмнина...

 

Не искам вече аз да чакам!

Не искам само спомен да си ти!

Не мога без сънища да лягам!

Не мога да прогледна без твоите очи!

 

© Емануела Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??