May 1, 2006, 9:34 PM

НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК 

  Poetry
594 0 3

(епиграма)

 

“И най-мъдрият си е малко прост” –

бе написал нявга човекът.

Но става за всеки пост

щом е наше момчето!     


(1990)

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??