May 15, 2009, 8:40 AM

На Д...! 

  Poetry
959 0 3

Най-накрая достигнах предела,

изсъхналото ми сърце спря да бие.

Тогава до теб се озовах пребледняла,

нямаше нужда погледа си да крия.

 

Гледах те ненаситно, но не бях цяла,

в ръцете си олтар държах.

Чух шум времето да отброява,

загубих следата, за която бях  живяла.

© Нели Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??