Отново погледите се пресичат,
в миг искра пред мене проблестя,
дори и 100 човека покрай мен да тичат,
едва ли аз ще продължа.
И мисля аз: дали сега е с друга,
дали я гледа с онзи поглед жив?
Усмивката му искам днес да видя...
да видя силуета му красив.
© Василенна Василева All rights reserved.