Jun 7, 2019, 6:13 PM

На Димитър 

  Poetry » Love
330 2 1

Нарисувай ми, моля те, спомени,
с цветни боички и обич.
Нарисувай ме, моля те, помнейки
слънцето в моя следобед.

С мирис на люляк, гугутка да гука,
аз да съм седнала в двора,
Слънцето в залез да бяга отново
и да ухае на пролет.

Нарисувай се, моля те, в спомени
с мене във всяка картина.
Щом някой ме види в платното ти,
значи мен още ме има.

06.06.2019 г.
Марина Йорданова

© Марина Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??