Sep 26, 2015, 10:30 AM

На дъното на океана 

  Poetry
451 0 1

На дъното на океана

 

Във сухата земя лежи

фосил, отдавна бездиханен.

Остатък от живот игрив,

следа от бурни океани.

 

Ще дойде ден когато пак

пустинята с вода ще се покрие,

а той ще чака вкаменен,

твар някаква до него да изгние.

© Иван Бърдаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересен стих...замисли ме за вечността, за преходността...
Random works
: ??:??