Jan 22, 2009, 11:01 AM

На дъщеря ми.... 

  Poetry
647 1 4
Ти ме караш да желая да живея.
Ти си въздуха и ти си моят ден.
Ти си нещото, което всеки миг копнея,
ти си всичко важно и съществено за мен!
Ти си моето несбъднато съществувание...
Ти си моите мечти и мойта светеща искра...
Ти си на копнежа златното сияние,                                                                                                            
ти си моята скъпа дъщеря!

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??