Apr 2, 2019, 5:16 PM

На дъщеря ми 

  Poetry
497 2 7

Красива сбъднатост надскочила мечтите ми,

осмисляща делата ми и топлеща в дните ми! 

Пораснала в любов, трептиш с очарование! 

Обич моя! Вики! Щастие! Сияние! 

Сън ли си ми, рожбо- не искам да се будя. 

Всеки страх в света ти смело ще прокудя. 

Ти си ми победа, аз съм ти закрила. 

Аз съм ти упора, ти си мойта сила! 

Толкова си мене, в тебе се откривам. 

Ако си далече, вътрешно се сривам.

Някога е трудно, духът ми милост проси, 

но отговор ти имаш за моите въпроси. 

С теб за дъщеричка, Бог, ме е орисал

на щастие в живота. Ти си моят смисъл! 

 

© Мария Божкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??