Jul 27, 2006, 12:34 PM

На един "приятел" 

  Poetry
710 0 1

Ти ме намрази без да ме познаваш,
ти себе си злепостави с тази представа,
друг път не бързай така,
че току виж  на себе си лоша услуга направиш!!!

Недей така! Не със злоба!
Не ти отива! Не! Не и на теб!
Първо опитай от своята отрова,
а после предлагай на мен!!!

Недей така! Не се излагай,
всички правим грешки в тоя свят,
а с правосъдието трудно се борави
/не сме ние хората за това/,
че правилно да оценим кой е прав и кой греши!!!

 

© Момчил Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??