Feb 9, 2017, 1:10 PM

На единствения ми верен приятел 

  Poetry
889 1 2

Ще съм ти благодарна цял живот
за грижата, с която ме обгръщаш.
За мойте мълнии – в гръмоотвод
сам себе си заради мен превръщаш.

Заради бесните ми страхове,
заради миналото – сляп свидетел –
от себе си ти клада сам ковеш,
да изгорят, за да им туря пепел.

Ще съм ти благодарна цял живот
за твоята опора безусловна.
И ти ще бъдеш моя небосвод,
под който ще съм твоя и свободна!

© Siyana All rights reserved.

The work is a contestant:

Кюлче Приятелство »

28 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??