Jan 15, 2013, 6:17 PM

На Галя... 

  Poetry » Other
1090 0 0

Понякога е нужна тишината - очите да се гледат и мълчат.

Понякога е нужна тъмнината - душите ни във нея да трептят.

Понякога е нужна светлината, сърцата ни да светят, да горят.

Понякога е нужна  топлината - ръцете ни от стискане да изгорят.

Понякога е нужна свободата - да бъдеш искрен всеки път.

Понякога е нужна красотата, думите делата да красят.

Понякога е нужна самотата - да заспиш в бленуваната ръж.

Понякога е нужно да си чужда, непозната някак изведнъж.

Понякога е нужно да си тръгнеш - и не защото искаш ти.

Понякога е нужно да се върнеш на някого отново да простиш.

Понякога е нужно да останеш - там, където си била.

Понякога е нужно ти да бъдеш - една-единствена в света!

© Васил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??