Sep 27, 2009, 11:26 PM

На хвърлей място 

  Poetry
815 0 4

На хвърлей място е...

А исках да надскоча себе си.

Притегнала нозе по-близо до земята.

Политам...

Над собственото си,

понякога безвъздушно, пространство.

И чуждото великодушие.

В капсула от тиха самота.

Така усещам Аз-а си.

И онова странно чувство,

че губя равновесие.

(Няма нищо лошо.)

От сивото размазано петно

около мен.

Събрало всичките ми

цветни опити

да нарисувам слънце

и дъга, след дъжд.

Монотонно звучат

всички дуплики.

В едноактна пиеса

- за самотници.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??