На Индиана (Криси)
Във свят живееш паралелен -
с отворени очи сънуваш.
Душата ти е без предели
и все към себе си пътуваш...
Сърцето ти е къс жарава -
не можеш да си безразлична.
Залостени врати отваряш...
Ти знаеш само да обичаш!
© Вилдан Сефер All rights reserved.