Mar 13, 2009, 8:51 AM

На Искра и Цецо 

  Poetry » Love
630 0 1

Любовта брегове не познава,
а с годините по-силна става!
Любовта като цвете цъфти, 
щом до мене си ти!

 


Погледни ме с обич безкрайна
и дари със целувка омайна,
нека огън в сърцата гори
докато сме живи - аз и ти!

© Тонка Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тони, извини ме, но ми прозвуча лексиконно!
    Успех в следващите изяви!
Random works
: ??:??