May 31, 2009, 10:19 AM

На Жоро 

  Poetry » Love
559 0 1

В очите ми блестят кристали сякаш

по бузите се стичат две сълзи.

За кратко стана моят навик,

несравним с цигарата дори.

 

 

 

Живота ми изпълни с много радост,

многоцветно пъстра е - като дъга.

И с теб опитах всяка сладост,

изгряваш както слънце след дъжда.

 

 

 

И ще ми липсваш много,

защото те обичам.

Ще те търся в утрото на всеки

идващ ден…

 

 

 

    И ще чакам да се върнеш тази есен…

                                              Ти си просто част от мен!!!

© Ангелина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??