31 мая 2009 г., 10:19

На Жоро 

  Поэзия » Любовная
617 0 1

В очите ми блестят кристали сякаш

по бузите се стичат две сълзи.

За кратко стана моят навик,

несравним с цигарата дори.

 

 

 

Живота ми изпълни с много радост,

многоцветно пъстра е - като дъга.

И с теб опитах всяка сладост,

изгряваш както слънце след дъжда.

 

 

 

И ще ми липсваш много,

защото те обичам.

Ще те търся в утрото на всеки

идващ ден…

 

 

 

    И ще чакам да се върнеш тази есен…

                                              Ти си просто част от мен!!!

© Ангелина Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??