Dec 4, 2014, 6:28 PM

На Коледа не стават чудеса 

  Poetry » Other
919 0 13

На Коледа не стават чудеса
и мама няма да се върне
Притихвам в снежна самота
в очакване да ме прегърне.
Да ме погали нежно по главата
за татко да си поговорим
да украсим заедно елхата 
и баница на масата да сложим

Да ме посрещне с топла пита рано

да й помогна да изчистим прага

да плача, че не мога да се справя

но тя да вярва, че съм права

На Коледа не стават чудеса.
Звезда в прозореца ми свети
и с дъх на мама топли, топли, топли
О, моля ви, не ме будете!

© Наталия Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??