Dec 7, 2008, 4:45 PM

На Коледа стават чудеса 

  Poetry
2999 0 3

"По Коледа стават чудеса"

неуморно си повтарям аз това.

На Коледа загубеното се възвърна

и възроди се плачеща мечта.

 

Липсваше ми в дните мрачни,

страдах аз и нощ, и ден,

всички дни останаха си празни,

останалото - безцветно, нарисувано от мен.

 

Без цвят ми беше и живота,

без цвят останаха мечтите,

когато в една декемврийска нощ (Коледа)

отново засияха ми очите.

 

Поднесе себе си като подарък

за празника красив и светъл,

изроди и моята надежда,

че не си разпръснатата пепел.

 

Заобичах те наново,

заобича ме и ти,

изпълнена с надежда бях отново

и с право подхранваше я ти.

 

Обичам те, това го знаеш,

тази Коледа сме двама,

незабравима ще е тя за нас,

ще потънем във наслада.

 

Нека всяка Коледа да е така,

до края... ДО КРАЯ НА СВЕТА!!!

А с малко повече късмет

би продължила и след това!!!

 

 

                                                                         На Калоян

 

 

 

© Алина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??