Aug 31, 2007, 7:13 PM

На кръстопът 

  Poetry
519 0 3

На кръстопът

Вървя и следвам нея,
моята Съдба,
но на кръстопът
спря се Тя.

Кой път да избера?
Живота,
а може би...
Не знам!

Сега в ръцете си държа
своята Съдба
и ще ме следва тя,
където аз реша!

...
Избрах!

Съдбата замълча
и тръгна по пътя напред.
Напусна ме тя,
за да води нечия друга душа!

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??