Sep 19, 2007, 10:56 AM

На кутийката в ръцете 

  Poetry
670 0 2
На кутийката
в ръцете

отвъд спомена,
дървените кутийки,
помен и спомен
за опадалата младост
във есен, нейното семе
вятърът другаде отнесъл.
Мирис на предишност,
на посят плод у детето,
на песен от птица отприщена,
обгърнати, ние
потапяме се в сладост,
носеща мириса на предишните ни години.
И това е само защото
в ръцете
нашата кутийка
дървена
държиме.


18.09.2007 г.

С любов към спомените, носили на всички ни щастие и нерадост, с усмивка, защото са се случили на всички нас!

© Андромеда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??