Nov 6, 2006, 8:22 PM  

На ляво 

  Poetry
495 0 0

Лявото отмина в други времена -

беше много ляво, затова "умря".

Днеска десни кичат с ордените гръд,

но, защо приличат на разклатен зъб?


Одесняхме яко, толкова наляво -

криво ни е в право, право ни е в ляво.

Лявото е модно, въртеливо, страстно,

само, че природно леко педерастко.


Тая стара песен пеем я, отдавна,

(в ритъм ляв и десен), много е забавна –

вчера към Русия, днеска към Европа,

утре към Турция, вдруги ден, към топа...


“Топчето да пуца” – туй, е много важно!

Нещо, все да куца – да сме все, показно

борбени и смели, да творим промени

и с глави дебели, да сме баш, големи.

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??