Feb 27, 2016, 10:00 AM

На люляк ухае душата ти... 

  Poetry » Love
879 0 11

На люляк ухае душата ти,

тъга във очите ти виждам.

Копнея за миг във ръцете ти

любовни криле да съзиждам.

Светът е две педи голям

и ние, навярно различни,

магнитно привлечени в плам

обърнали бихме поличби.

На люляка клон не чупи,

да вдишам от твойто ухание,

бих искала тъй, без очи

да видя душата ти, бялата.

© Kati Vangelova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??