Jan 25, 2008, 5:03 PM

На Маги 

  Poetry » White poetry
1419 0 28
В очите никога не съм те гледала.
За мене беше интернет-позната.
Гласът ти помня. Светлите ти думи.
Ще те позная, Маги! По душата!
    
И ти ще ме познаеш. По цветята.
Букет от чувства ще ти подаря.
Аз също бях за теб една позната.
От днес ще съм приятелка добра!
      
Ще бъда облечена в бяло,
с червени коси за ласкателство.
За нашето ново начало
на истинско, топло приятелство!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??