Dec 20, 2006, 2:45 PM

на Майка ми 

  Poetry
857 0 6
В усмивката ти нежна,
ангел криещ се безгласен.
Моята кралица снежна,
майка със товар ужасен.

Толкоз много отговорна,
в думите ти искам да се вслушам аз.
И правотата ти безпорна,
мога ли да отрека тогаз?

Съзерцавайки те тихо, там, заспала,
безмълвно шепна ти сега.
Обичам те, скъпа майко, кралице моя бяла,
обичам те завинаги, дори и след смъртта!!!


20/12/2006

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??