Apr 3, 2006, 10:23 AM

на Малин 

  Poetry
1061 0 9
Искаш ли да те обичам все така
и сърцето ми да тупка във ръцете ти?
Искаш ли да те целуна и да замълча,
да запечатам част от себе си в лицето ти?

Спомням си за първите ни срещи,
беше есен,а сега настъпва пролетта.
Спомням си зимните вечери-горещи,
сгушили се топличко разтапяхме леда.

Гледам снимката с чертите съвършенни,
и в очите ти събрани всички цветове,
подари ми мигове наистина вълшебни,
подари ми,истински щастливи-смехове!

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??