На 25.04.2009 г. се навършиха 40 дни от смъртта на моята майка. Болка е...
Прости ми, мамо,
не казвах по-често,
че те обичам
ранявах те само -
без сърцето да иска
със думи, които сега ми горчат.
Прости ми, мамо -
тишината в мен отеква -
изкрещява, че те няма!
Прости ми, мамо!
В мир със себе си не съм!
Не вярвах и не виждах края!
Моята молба за прошка
увисва на бесилката
на съвестта ми!
Поклон и светлина!
Прости ми, мамо!
© Стойна Стоянова All rights reserved.