Dec 19, 2009, 12:40 PM

На мама 

  Poetry » Other
467 0 2

Пръсти сплела -

                 молиш се,

за безпътната си дъщеря.

Мамо,

ти недей да слушаш хората!

Аз съм толкова добра.

Искам

всичките съкровища

на света да ти даря.

И сълзите да избърша.

Искам

да ти върна

              младостта.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??