Jan 8, 2013, 4:36 PM

На мама 

  Poetry » Other
606 0 4

 

Горещо въгленче е твоят поглед, мамо

Тъмнее и разпалва,

искри, гори, говори...

То връща ме, когато съм далече.

И тегли ме към родната  жарава,

където свои въглени самата съм създала.

© Мария Венциславова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??