Aug 1, 2007, 6:02 PM

На море :) 

  Poetry
532 0 6

С коса разрошена
и леко неглиже,
за купон подготвена,
ще ходя на море.

На слънчев пясък,
лъхащ морски бриз
и в очите с блясък,
ще угаждам на каприз.

С гъвкава походка
и със шоколадов тен -
ще съм истинска находка
в слънчевия летен ден.

Към дивите вълни,
без капка колебание,
ще затичам без следи -
ще съм център на внимание.

Като вятър плажен
ще се вея полудяло,
с поглед мек и влажен
и със загоряло тяло.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??