May 22, 2008, 11:30 PM

На моята голяма любов 

  Poetry » Love
1798 0 3

Лежа сама в нощта

и мисля си за теб сега.

Какво ли правиш в този късен час,

аз размишлявам на глас.

Как ми липсваш в този миг

и искам за секунда да зърна твоя лик.

Да усетя топлите целувки,

а аз да ти дам моите милувки.

После да слеем телата си в едно

и да бъдем дълго време заедно.

Замечтах се и сълза от окото се отрони

и в същото време ми припомни,

че далече от мен си сега,

но какво от това?!

Нищо не може да ме спре да ОБИЧАМ безумно много МОМЧЕТО!

Ще може ли да го сравня с големината на морето,

но и то е малко, зная,

че моята ОБИЧ  е по-голяма от РАЯ!

© Албена Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми посланието!Поздрави и от мен..!
  • Интересно послание.Понякога РАЯТ става АД.Но стиха е добър.
    Поздравления.
  • "моята ОБИЧ е по-голяма от РАЯ!"
    Много добре казано...
    много ми хареса твоя стих, продължавай все така
Random works
: ??:??