May 16, 2018, 8:28 PM

На моята майка с нежно сърце 

  Poetry
830 0 2

Обичта на майка – каква е тежка болка! 
A обичта на едно порастнало дете в неволя?
Прощавай, мамо, че искам по свой си начин да живея,
А този начин за теб е непонятен!
Обичам те и искам с теб да остарея!
Дала си ми името на надежда
И такава само исках да ти нося!
Прости, че понякога не те разбирам!
През годините се опитах да помъдрея...
В очите ти - силен огън и вода солена
А ръцете ти, лекуващи души безбройни,
А моята душа, мамо, кой ще излекува?

Обичам те както само аз мога –
Чисто, силно и до болка несмирено!
Честит рожден ден, мамо!

© Nadya Todorova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??