Приятелко любима,
колко се радвам да те видя,
толкова усмихната и щастлива,
като слънцето красива.
Колко много време мина
докато отново те намеря,
отново с теб да си поговоря,
и да ти споделя някои неща,
които с друг не мога.
Приятелко, мила моя,
срещнахме се ние отново,
нека за малко да останем сами,
да се разходим заедно както преди,
когато бяхме още малки, помниш ли.
© Пепи Петрова All rights reserved.