Не успях да те направя щастлив.
Не можах да ти дам това,
което прави душата богата
с мисъл само за нас.
Ти ми даде всичко,
което ме правеше щастлива -
любов и обич голяма.
Но делял си ме с друга.
Разбрах го късно,
когато годините натежаха,
когато косите побеляха,
но пламъчета в очите горяха.
Искам да ти подаря
цялото щастие на света.
Топлината на живота
който не успях да ти дам.
Бъди щастлив!
Нека сърцето ти бие така,
както моето досега,
когато ти беше до мен.
© Елена All rights reserved.
Светли Великденски празници, Елена!