Sep 4, 2010, 8:08 AM

На мъжете в живота ми 

  Poetry » Other
1494 0 1

                  На мъжете в живота ми

 

                 На Нея, на Теб, Ти знаеш...

 

На мъжете в живота ми

се отдадох изцяло -

и тялом, и духом...

Не малко им дадох,

да знаеха само колко им взех.

Докато с шепи от мене те грабеха,

аз тихомълком най-свидното взех.

И така през годините

игра си играехме,

уж растяхме, а все си бяхме деца.

Но мъжете в живота ми...

признавам, те ме направиха

това, което аз съм сега.

И добра съм, и лоша,

и мила, и не.

Преди време бях казала -

актриса в мене живей.

Но мъжете в живота ми

колко бяха мъже?

Щом най-силното

мъжко присъствие,

най-силното рамо,

на което глава съм полагала,

бе на жена.

Да, на жена, на това слабо създание,

в което такава сила открих,

дето мъже, минали през живота ми,

ще ме прощавате, но у вас не открих.

© Карина Кирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??